instant Kinizsi logo

"Instant Kinizsi"

avagy a 2020-as teljesítők listája

 

Ugrás a teljesítői listára
Statisztika
Kérdések és válaszok

 

Az 1981 óta minden évben megrendezésre kerülő Kinizsi Százas teljesítménytúra a Covid-19 járvány miatt 2020-ban elmaradt, így a 40. rendezésre csak 2021-ben kerül majd sor.

 

Még ha a túra hivatalosan nem is kerül idén megrendezésre és a hangulatát sem lehet teljesen visszahozni, arra gondoltam, hogy egy listán, táblázatban érdemes lenne összegyűjteni azoknak a teljesítéseit, akik ennek ellenére úgy döntenek, hogy egyfajta "instant túraként" bejárják, lefutják az útvonalat (a járványhelyzet miatt továbbra is javasolt az egyéni vagy minél kisebb csoportban történő bejárás, a balesetvédelmet is figyelembe véve a 2-3 fős csoportok indulása lehet optimális).

 

A teljesítéshez elérhető a térkép, track [Rakk Gyula munkái] vagy akár a korábbi túrabeszámolók.

 

Figyelem! Az "Instant Kinizsi" NEM számít "hivatalos" Kinizsi Százas teljesítésnek, így eredménye nem kerül fel a hagyományos Kinizsi Százas teljesítői listára, és a Kinizsi Természetbarát Egyesülettől független kezdeményezés.

 

Bekerül viszont a Kinizsi Százas Adatbázisba és annak listájába, ahogy a statisztikája a Nagy Kinizsi Százas táblázatba is, valamint elszámolható a 2020-as Ixi Kupában, a Gete Kupában és a Túralottón is.
Továbbá egy nagyszerű és különleges élmény.

 

Szabályok:

 

 

(Az igazoláshoz szükséges fotókat (szelfiket) a következő helyeken kell készíteni: 1. Békásmegyer, Víziorgona utca, Spar (rajt), 2. Szántói nyereg (vagy Pilisszentkereszti műút), 3. Pilis-nyereg, 4. Dorog (Molnár söröző vagy környéke), 5. Nagy-Gete, 6. Hegyeskő, 7. Tokodi pincék, 8. Mogyorósbánya, 9. öreg-kői pihenő, 10. Péliföldszentkereszt, 11. Pusztamarót, 12. Bányahegy, 13. Koldusszállás, 14. Szent Péter templom romja, 15. Baj, 16. Tóvároskert, 17. Tata, Ifjúsági tábor kapuja.
Szárligeti cél esetén a 9. pont kihagyható (a kék kereszt jelzést követve), és Koldusszállástól a következő az útvonal: 14. Tornyópusztai pihenő, 15. Somlyóvár, 16. Nagyegyháza (autópálya alagút), 17. Szárliget vasútállomás, cél.)

 

Miben más az "Instant Kinizsi" mint a Kinizsi Százas?

 

 

Jó túrázást, futást és jó egészséget!

 

Csetneki Sándor
(13-szoros Kinizsi Százas teljesítő, 33-szoros útvonalbejáró)
Budapest, 2020. 05. 19.

 

 

TELJESÍTŐK LISTÁJA

 

A fejléc mezőkre kattintva rendezheted is a táblázatot név, teljesítési idő, dátum, 2020-as teljesítések száma (#), stb. alapján.
A nevekre koppintva megtekintheted az online okleveleket, ide klikkelve pedig a statisztikát.
(mi ez?)

 

 

 

STATISZTIKA (dinamikus adatokkal a teljesítői lista alapján)

 

 

vissza a lap tetejére

 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

 

 

#Kinizsi teljesítői lista 2020,   #K100 teljesítők 2020,   #Kinizsi Százas privát bejárás 2020,   #Instant K100

 

vissza a lap tetejére

GDPR és további információk