bemutatkozáshírek3 x 50túrákkupákcsatlakozom!

Legyél Te is a Bakancsos Szurikáta T.E. tagja!

Miért érdemes a Bakancsos Szurikáta Természetjáró Egyesület tagjának lenned?

(Már azon túl, hogy ez hazánk egyik lefurcsább nevű és legérdekesebb-legcukibb-legunorthodoxabb emblémájú természetjáró egyesülete, valamint mi szervezzük többek között az Ixi Kupát és a Turistajelzés Bingót, és hozzánk köthető a Budai Térképkör elindítása és a TTT-vel közös Iszkiri teljesítménytúra ötlete.)

Nos, az egyesületbe túraszakmailag és pénztárcakímélési szempontból egyaránt érdemes belépned.

Egyesületünk 10 alapító tagja között van egy térképész, hárman túravezetői képesítéssel rendelkeznek, hatan Kinizsi Százas teljesítők, összesen 32 K-100 teljesítéssel. Rendszeresen kirándulunk és teljesítménytúrázunk, van, aki már az 1980-as évek óta. Szívesen megosztjuk veled is élményeinket, tapasztalatainkat, gondolatainkat.

Tizenegyedikként csatlakozott az alapító tagokhoz Jeremcsuk István, aki elsőként teljesítette vakon a Kinizsi Százast, rendszeresen fut maratonokat és gyalogolt már 200 kilométert is egyfolytában.

A 2400 forintos éves tagdíjért cserébe kapsz egy különleges kitűzőt, és 200 forint kedvezményt minden túránk és túramozgalmunk, kupánk nevezési díjából ill. árából (az évente többször is teljesíthetők esetén - pl. Budai Térképkör - egyszer jár a kedvezmény). Szabadon kölcsönözhetsz az egyesületi könyvtárból, de akár felszerelést is adunk kölcsön.

A hagyonyányos túrák mellett lehetőség van turistajelzések festésére vagy akár mezítlábas kirándulásokra is, továbbá a Turul Golyopács Klubnak köszönhetően megismerkedhetsz természetjárás közben a több száz éves múltra visszatekintő japán kendama játékkal is, mely az egyensúly és koncentráció művészete.

Várjuk jelentkezésed, írj a bakancsos.szurikata@gmail.com címre!

Csetneki Sándor
elnök
cssandor@gmail.com

Bakancsos Szurikáta Természetjáró Egyesület, 2015.
Túrazokni túraportál